Egyedi nyílászárógyártás

A hagyományos természetes szépséget kínáljuk Önnek kiemelkedő minőségben. Műhelyünkben elkészítjük az igényeinek megfelelő ajtót, ablakot, zsalugátert, melynek határt csak az Ön képzelete szab.

Magas színvonalú termékeink mellé magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk meglévő és leendő ügyfeleinknek.

Cégünk főként fa, külső és belső nyílászárók, zsalugáterek és spaletták gyártásával, értékesítéssel és helyszíni beszereléssel foglalkozik. A gyártási folyamatokat különböző, számítógép által vezérelt megmunkáló gépek és igen magas felszereltségű gépparkunk segíti. A munkafolyamatokban több éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakemberek vesznek részt. A megrendelői igények teljeskörű kielégítését szakmai tanácsadással segítjük. Vevőink három féle profilrendszerben készült nyílászárók közül választhatnak (68, 78 és 88 mm szerkezetvastagság), melyeket egyedi kivitelben készítünk el. A gyártott termékek kiemelkedően magas minőségét a gyártás során felhasznált alapanyagok kiváló minősége is biztosítja.

Nyílászáróinkat I. osztályú hibamentes rétegragasztott, hossztoldott kivitelben vagy ugyanezen paraméterekkel rendelkező toldásmentes kivitelben is gyártjuk. Alapanyag szerint készülhetnek borovi fenyőből, lucfenyőből, vörösfenyőből, meranti vagy tölgyfából. 

A felületkezelés a fa nyílászárók tekintetében fontos folyamat. A  szélsőséges időjárási körülményeknek is megfelelő felülettel rendelkező termékeket kell előállítani. Cégünk ennek érdekében Akzo nobel vizesbázisú felületkezelő anyagokat használ. A gyártási folyamatokat különböző, számítógép által vezérelt megmunkáló gépek és igen magas felszereltségű gépparkunk segíti. 

 

Néhány kiemelt szolgáltatásunk:

- Ingyenes árajánlatadás

- Szerződéskötés utáni helyszínfelmérés

- Legyártott termékek ingyenes szállítása az egész ország területén

nagyobb megrendelés esetén

- Termékeink szakszerű beépítése

 

A GREENSTYLE weboldala a fenti logóra vagy IDE kattintva elérhető.