Referenciák


Művészetek Palotája

Az általunk elkészített dió furnéros térgörbe burkolat befoglaló mérete 150m hosszú és 20m magas, a felület térgeometriája egy gömbölyű hajóorrt utánoz, több íves kiegészítéssel.

bővebben »


Telenor

A Telenor Magyarországi üzleteinek, ügyfélszolgálatainak, képviseleteinek bútorozása.

bővebben »


Kereskedelmi és Hitel Bank

A Kereskedelmi és Hitelbankkal kötött keretszerződés értelmében, az ország összes K&H bank pultjait, banki-, ügyféltéri-, háttér- és iroda bútorát cégünk szállítja, mind az újonnan létesülő, mind pedig a felújított fiókokba.

bővebben »


Budapesti Műszaki Főiskola

A Bécsi úton található felsőoktatási intézmény bővítésénél 5 darab különböző méretű előadóterem készült, - köztük a 200m2-es, kör alaprajzú auditórium maixmus, melyeknek esztétikus és az elvárt hangszigetelések megfelelő falburkolatát készítettük el, megközelítőleg 2500 m2 összes felületen. A kivitelezésnél kiemelt figyelemmel kezeltük a padsoronkénti szinteltolást, a mozgatható táblák és az audiovizuális megjelenítők, illetve a gépészeti elemek könnyű működtetését és esztétikus megjelenítését, valamint elburkolását. A kivitelezés részeként az említett előadótermekben a modern oktatás minden igényét ellátó eladói pultokat készítettünk, melyek tartalmazták a technikai elemek vezérléséhez szükséges terminálokat, illetve egyéb gépészeti kiállásokat.

bővebben »
ELTE Déli tömb, Ásványtár

Komoly kihívás volt a Trefort-kertből átköltöztetett Ásványtár komplett bútorzatának felújítása és átépítése. A közel 120 éves bútorokat a legnagyobb elővigyázatossággal kellett kisebb részekre szétszedni, felújítani, majd az új környezet lehetőségeit is figyelembe véve a helyszínen összeszerelni.

bővebben »


Krúdy Gyula utcai műemlékház, Budapest

Igen érdekes feladat, komoly kihívás volt cégünk számára a Csepregi Sándor tervei alapján készült, műemlékileg védett magánlakás, szecessziós stílusú bútorzatának felújítása és rekonstrukciója. Munkánk során számos már meglévő lakberendezési tárgyat - székek, asztalok, ágyak, falba épített zongora - restaurálását, valamint az ezekhez illeszkedő új bútorok - beépített szekrények, konyhabútor - gyártását végeztük.Külön pikantériát adott munkánknak, hogy ilyen stílusú felújított lakás, egész Budapesten csak ez az 1 található.

bővebben »
Esztergomi Hittudományi Főiskola

Esztergomi Hittudományi Főiskola Régi Szeminárium Épület. Oecker Judit tervei alapján az olvasóterem berendezéseinek, az előadó terem falburkolatainak, valamint a gépészeti berendezések takaró szerkezeteinek kivitelezését kaptuk feladatul.

bővebben »


Marczibányi téri Művelődési Központ

Marczibányi Téri Művelődési Központ. Czakó Kálmán tervei alapján, a Hőszer-Trade Kft. generál-kivitelezésében végeztük el az intézmény előtereibe kerülő, nehezen éghető  falburkolatok és beltéri ajtók, valamint a büfé berendezés kivitelezését.
bővebben »


Budapesti Európa Konferencia Központ

A Központ konferencia termeinek és közlekedő helységeinek B1-es nehezen éghető, valamint akusztikus falburkolatait készítettük, közel 1000m2-en. A munkákhoz Magyarországon még nem elterjedt, de igen magas színvonalat képviselő német Wodego cég termékeit használtuk.

Az elvégzett feladat összetettségét jellemzi a legjobban, hogy a falburkolatoknak egyszerre kellett több funkciót ellátnia  - tűzgátlás, akusztika, mobilitás-, megtartva a belsőépítész tervező cég, az Artonic Stúdió által megálmodott látványt.

bővebben »