Új utak


Egyedi falpanelek

MOKO Interior néven indult el az egyedi falpaneleink gyártása. Különleges fali dekorációs megoldások azon ügyfeleinknek, akik szeretnének valamilyen látványos megoldást a környezetükbe.

Kattintson a linkre, hogy megnézze videónkat a manufaktúránkban történő gyártásról,

illetve látogasson el a MOKO Interior Weboldalára!

MOKO VIDEO | Vertical Sculpture

bővebben »


Kiállítások

Cégünk nemzetközi és hazai kiállításokon is részt vesz. Ezekről látható a képgalériában néhány kép.

bővebben »


Pályázatírás

IDE kattintva eléri a pályázatírási weboldalunkat.

 

A II. Nemzeti Fejlesztési Terv (Új Magyarország Program) keretein belül az Európai Úniótól a 2007 és 2013 közé eső időszakra hazánk együttesen megközelítőleg 22.600 millió Euro fejlesztési támogatásra jogosult.

Korunk "Dareiosz kincse" a pályázatokban rejlik.

 

Amiért érdemes velünk pályázni:

- Ingyenes konzultációs lehetőség akkreditált pályázatíró szakembereinkkel.

- Ingyenes előzetes felmérés vállalkozása pályázat képességéről.

- Díjtalanul tájékoztatjuk azon változtatásokról, melyek szükségesek a pályázáshoz, amennyiben vállalkozása jelenleg nem pályázatképes.

- Ingyenes pályázatfigyelés. Az Ön által megnevezett fejlesztéssel kapcsolatban kiírt pályázatokról azonnal tájékoztatjuk.

- Díjmentes hitel kiajánlás. Cégünk több magyarországi pénzintézettel van napi szintű üzleti kapcsolatban, így abban az esetben, ha Önnek a pályázat során szüksége van hitelre, több lehetőség közül legkedvezőbb hitelt tudjuk ajánlani.

Ha olyan vállalat-fejlesztési ötlete van, amely megvalósítása már régóta megfogalmazódott önben, azonban eddig leginkább forrás hiány miatt a kivitelezés akadályba ütközött, keressen minket, a többi a mi feladatunk. A legjobb szakemberek – 100%-os pályázat sikerességgel - állnak rendelkezésére.

 

bővebben »